30.09.2022

Михаела Крумова, ГЕРБ - СДС: Няма да допуснем да стоите на тъмно и на студено

Благодаря Ви за ползотворните срещи, за добрите пожелания, за искреността на думите Ви, за споделените проблеми и притеснения, но най-вече за това, че ми се доверихте! Заредихте ме със сила и енергия в една трудна кампания, пълна с недобронамереност и открита враждебност. Мотивирахте ме да приема предизвикателството, да поставя на висок глас Вашите проблеми и да работя неотклонно за решаването им.
Искам да Ви уверя, че Вашите страхове са мои отговорности. Намирам за основателни всеки един от проблемите, които поставихте пред нас. Надявам се да дадете на мен и на ГЕРБ - СДС категорична подкрепа и възможност да направим нужното, за да подобрим живота Ви. Готови сме да поемем отговорност за съдбата на страната в най-тежкия период от началото на прехода.
С тези думи се обърна на финала на предизборната кампания към жителите на Кюстендил и цялата област, Михаела Крумова - трета в листата на коалиция ГЕРБ - СДС, юрист с дългогодишна практика и народен представител в 45-ото НС.

Крумова заяви още: “Като политик, общественик, юрист и жена, ще подкрепям всички инициативи, свързани със семейството, майчинството, с правата и възможностите за жените в обществото ни. Работата за добро образование и качественото здравеопазване ще продължи да бъде наш приоритет.”

Кандидатът за народен представител от Кюстендил бе категорична: “Ясно искам да заявя: България повече няма време за политически експерименти! Нямаме време за никакви други решения, освен за правилните – за спокоен и добър живот в общия ни европейски дом! Няма да позволим да загубите работните си места заради галопиращите цени! Няма да допуснем да стоите на тъмно и на студено заради многомилионните комисионни на посредници и политически търгаши!”

Михаела Крумова завърши с думите: “Вотът за ГЕРБ - СДС е вот за европейска България, за стабилност и сигурност, за европейски стандарт на живот и споделена грижа за всички българи.
Разчитам на Вашата подкрепа и благодаря!
Бъдете здрави!”

< Назад