27.04.2015

МГЕРБ – Шумен проведе областно отчетно-изборно събрание

МГЕРБ – Шумен проведе областно отчетно-изборно събрание. На него присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ – Шумен и депутат Любомир Христов, народният представител Ралица Тодорова, общинският председател на ПП ГЕРБ – Шумен Донка Иванова, областният координатор на СГЕРБ – Шумен Тодорка Радева, председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, организационният секретар на МГЕРБ Галя Василева, международният секретар на МГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков и членовете на НИС на МГЕРБ Даниела Панайотова и Христо Котов.

Отчет за дейността на МГЕРБ – Шумен направи Милен Овчаров. В отчета бяха посочени мероприятията, организирани от младежката структура.

Областният координатор на ПП ГЕРБ –Любомир Христов  призова младежите към единство и екипна работа.

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев поздрави присъстващите младежи и описа разликата в това как се развиват и изглеждат градове в страната, където кметските постове се заемат от представители на ГЕРБ.

На събранието бяха направени номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на управителния съвет на МГЕРБ - Шумен. Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото ръководство.

След събранието  Младежите от ГЕРБ Шумен и представителите от НИС на МГЕРБ се хванахa на хоро, част от инициативата "Хора за хората".

< Назад