26.09.2022

Марко Терзиев е кандидатът за кмет на ГЕРБ – СДС на старозагорското село Дълбоки

ГЕРБ – СДС регистрира на 26 септември, в 11:11 часа в Общинската избирателна комисия в Стара Загора, кандидата си за кмет на село Дълбоки за частичните местни избори, които ще се проведат на 23 октомври.

Документите на кандидата Марко Терзиев внесоха областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев и областният административен секретар Кремена Мандаджиева. Присъстваха още: общинският ръководител на партията Емил Христов и общинските съветници Мария Жекова, инж. Динко Михайлов и арх. Мартин Паскалев, който е и кандидат за народен представител.

„Поемам ангажимент още следващата година да бъде извършен основен ремонт на двете главни улици. Паркът ще бъде обновен, а стадионът, който е в незавидно състояние, ще бъде реновиран. Искам да създам добри условия както за младите, така и за по-възрастните хора“ – каза кандидатът за кмет на старозагорското село Дълбоки.

Марко Терзиев е завършил Инженерно-педагогически институт в Сливен. Бил е преподавател в Професионалната гимназия по механотехника и автотранспорт в Стара Загора. Занимавал се е с частен бизнес.

< Назад