19.05.2019

Мария Габриел, Ева Майдел и Андрей Ковачев присъстваха на празника на столичния район „Възраждане“

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел, Ева Майдел и Андрей Ковачев присъстваха на празника на район „Възраждане“.

Те поздравиха жителите за празника, който се провежда в навечерието на 24 май- Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

Като кмет на район „Възраждане“, който е неразделна част от нашата столица, на нас ни е завещано съхраняването на Божията премъдрост, толерантност и български ценности, каза в поздравлението си кмета на района от ГЕРБ Савина Савова.

„ Името на нашия район още повече ме задължава да работя за съхраняването и предаването на историята и традициите ни и да пазя и предавам заветите на нашите просветители. Тези ценности са във фокуса на политиките и дейностите на българското правителство, на Столична община и на нас – район „Възраждане“. С делата си поемаме нашата отговорност да градим  настояще и бъдеще““, добави Савова.

На празника на района присъстваха народни представители от ГЕРБ, общински съветници, членове на структурата на партията.

< Назад