18.05.2019

Мария Габриел, Ева Майдел, Андрей Новаков, Андрей Ковачев и Йоана Йончева-Фильова ще се срещнат с граждани в различни райони на София

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел, Ева Майдел, Андрей Новаков, Андрей Ковачев и Йоана Йончева-Фильова ще се срещнат с граждани в различни райони на София на 18 май (събота).

Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев ще присъства на спортен празник "Споделени игри", който ще се проведе в местността "Игликина поляна". Благотворителната инициатива цели да предизвика повече толерантност и ангажираност към проблемите на хората в неравностойно положение. Събитието е в 11.30 часа в ПП Витоша, местност „Игликина поляна“

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще присъства на награждаването на "Маратон под наслов „Движението е здраве“, посветен на Световния ден на движението за здраве. Стартът е пред централния вход пред езерото Ариана. Финалът на надпреварата е на тенис кортовете пред зала София в 11.30 часа.

Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова ще присъстват на курбан за здраве и успех и празник „България в обединена Европа“ в парка при езерото Дружба в район Искър. Събитието е от 12.00 часа.

Кандидатът за евродепутат Ева Майдел ще се срещне с граждани на открита приемна на бул. Витоша и ул. Патриарх Евтимий. Тя ще разговаря с граждани между 12:30-13:30 часа.

По-късно Ева Майдел ще се срещне с граждани в парка срещу районната администрация на СО-район Младост между 14:00-15:00 часа. От 15:10 до 16:00 часа Ева Майдел ще разговаря с граждани на спирка метростанция Младост 1 и Кооперативен пазар на Младост 1.

Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев ще се срещне с граждани на открита приемна в район Студентски . Събитието е от 13:30 до 14:30 часа на ъгъла на улица "8-ми декември" и улица "Акад. Борис Стефанов".

Кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Андрей Новаков ще присъстват на футболен турнир в Курило -Нови Искър. Спортната проява ще се проведе на спортната площадка в Курило в 15.00 часа.

Кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Ева Майдел и Андрей Ковачев ще присъстват на празник на район "Възраждане" . Те ще посетят събитието, което ще се проведе в парк "Възраждане" между 16:30-17:00 часа.

Кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Ева Майдел и Андрей Ковачев ще участват в основното предизборно събитие на 25 МИР ГЕРБ-София: Концерт „Заедно за Европа, заедно за България“. Той е организиран от структурите на ПП ГЕРБ в 25-МИР: Надежда, Връбница, Илинден, Нови Искър, Овча купел, Красна поляна, Люлин, Банкя. Концертът е с начален час 17.00 часа и ще се проведе в Северен парк (езерото).

< Назад