31.10.2019

Mария Белчева – кандидатът на ГЕРБ за кмет на Куклен: Заедно продължаваме започнатото

СДС в лицето на Филип Асенов и БЗНС-Пловдив с областен председател Илия Зюмбилев подкрепиха кандидата на ГЕРБ за кмет на Куклен Мария Белчева. Политическите партии изразиха своята подкрепа с декларация, в които се казва, че този акт е заради „ясната убеденост, че само обединени можем да помогнем за развитието  и просперитета на община Куклен".
В документа  от партиите заявяват, че застават зад кандидатурата на Мария Белчева за кмет на община Куклен на предстоящия балотаж на 03.11.2019 г, че в нейно лице те виждат кметът, който има опита, уменията, знанието, екипът и волята, да работи за превръщане на община Куклен в още по-привлекателно и добро място за живот и бизнес. Според декларацията СДС, БЗНС и ГЕРБ се обединяват около споделените принципи на демократичност, зачитане достойнството на личността, работа за просперитета на община Куклен, като отхвърлят всяка недемократична проява, всеки опит за контролиране и манипулиране вота и волята на гражданите на община Куклен.
Мария Белчева благодари за подкрепата и обеща заедно с представителите на СДС и БЗНС да довършат започнатите проекти и да реализират още много нови. Подписалите декларацията призовават всички жители на община Куклен да дадат гласа си за Мария Белчева с номер 43 в бюлетината на балотажа в неделя, 3 – ти ноември

< Назад