22.10.2016

Малина Николова: Цачева и Манушев са най-подготвени за президент и вицепрезидент

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-подготвените и достойни личности за висшата държавна институция. Това заяви общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Враца Малина Николова по време на предизборната среща в романското село Стояновци. Тя окачестви кандидатите за президент и вицепрезидент като изключително ерудирани хора, отстояващи принципите на обективност, почтеност и с доказан международен авторитет.

„Госпожа Цецка Цачева е първата жена Председател на Народното събрание, за втори мандат в 43-то Народно събрание, която успя да обедини и да балансира многопартийния модел и да води конструктивен диалог по пътя на правилните решения. Това безспорно е качество, присъщо на висш държавен политик и е от водещо значение за добрата приемственост на държавния глава в международен аспект“ категорична беше Малина Николова.

Тя изтъкна пред присъстващите съществената роля, която има вицепрезидентът на страната.

„Вицеадмирал Пламен Манушев е вицепрезидентът, който ще подпомага успешно и стратегически функцията на държавния глава като Върховен главнокомандващ на Българската армия“, заяви Малина Николова и апелира присъстващите да упражнят правото си на глас в деня  на изборите.

„Убедена съм, че на 6 ноември ще изберете най-достойния екип. № 17 в бюлетината е правилният избор на българските граждани за стабилност и развитие на България“, добави Николова.

Предизборни срещи с гражданите се проведоха и в селата Радовене и Кунино, община Роман.

По време на предизборната среща в с. Кунино, народният представител Красен Кръстев представи кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ като личности с доказани професионални качества.

„Цецка Цачева е високо ерудиран експерт в областта на българското законодателство, винаги отстояваща интересите на страната и на всеки един гражданин, водена от дипломацията и диалогът“. Той добави, че бъдещият вицепрезидент на страната Вицеадмирал Пламен Манушев е човек на реда, посветил години в българската армия и подготвен да подпомага дейността на госпожа Цачева по отношение на въоръжените сили на Република България.

Той акцентира върху експертно подготвения екип, което прави кандидатите на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент безспорни победители. Красен Кръстев припомни също, че по време на обиколката на Цачева и Манушев в област Враца, кандидатите са провели множество срещи лице в лице с хората.

Своята подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев изрази и кметът на с. Кунино Йоло Богданов.

Народният представител Петя Аврамова коментира по време на срещата обстоятелствата около фалиралата КТБ, средствата за разплащане за АЕЦ „Белене“ и нарасналото напрежение в мини „Бобов дол“.

В предизборните срещи участие взеха и общинските съветници от ГЕРБ в Общински съвет – Роман Христина Петкова и Божидар Нинов и представили на ПП ГЕРБ –Роман.

< Назад