11.10.2018

Майки ГЕРБ ще подкрепят кампанията за лечението на 10-годишния Тони от Бургас

Кампанията за лечението на 10-годишния Тони от Бургас продължава с ново голямо събитие. Следващата седмица, на 11 октомври 2018 г. (четвъртък) от 17.00 часа във фоайето Държавна опера-Бургас ще се проведе Благотворителен базар „Да спасим Антонио“. В тази връзка организацията на Майки ГЕРБ ще окаже своята подкрепа за благородната кауза. Сръчните дами от ГЕРБ вече усилено се подготвят, за да се представят на специални тематични изложбено-кулинарни щандове.

Те ще подкрепят предстоящото благотворително събитие на община Бургас със сладки и солени изкушения, с ръчно изработени сувенири и играчки на морска тематика. Ще бъде обособено декорирано фотостудио, където всеки ще може сам да влезе в ролята на фотограф.

Структурата на Майки ГЕРБ се надява и този път много бургазлии да откликнат на призива за помощ и да посетят базара в Операта. Събраните средства от кампанията „Да спасим Тони“, започнала преди месеци,  ще бъдат предоставени на семейството на Антонио Георгиев за извършване на животоспасяваща операция

След базара, от 18.00 часа в залата на Операта популярни изпълнители и танцьори се обединяват в общ благотворителен концерт, подкрепен от Община Бургас. В него ще вземат участие Тони Димитрова и Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, ритъм енд блус певицата Сантра.

Подкрепа в благотворителната кампания ще окажат от Хор "Милка Стоева", КЛТ "Бургаски Делфини" с ръководител Теодора Йонова, Балет "Дюн", Black Style, ФТА "Никола Гинов и Карате клуб "Никон".

Водещи на концерта ще бъдат Златка Димитрова и журналистът Петър Генчев. Билетите за концерта ще са с цена 10 и 20 лева и можете да ги намерите на касата на Операта.  Средства се събират чрез дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.(За абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

< Назад