14.08.2015

Любомир Христов се срещна с представители на регионалната съюзна организация на слепите в Шумен

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен Любомир Христов се срещна с представители на Регионалната съюзна организация на слепите в Шумен.

Присъстващите говориха относно основните проблеми с които се сблъскват хората с увредено зрение. Като някой от тях са липсата на контрастна маркировка и парапети на стълбищата в обществените сгради, недобре обезопасените изкопни работи и незатворените отводнителни шахти по улиците и подлезите, както и множеството неизползваеми подлези, но особено обезпокоителна е липсата на обособена зона за придвижване на инвалидни колички и хора с увредено зрение.

Регионалният председател на съюза на слепите Любомирка Лазарова запозна народния представител и с предстоящото участие на организацията в комплексен турнир по шах, табла, канадска борба, риболов и др.

Любомир Христов зарадва своите събеседници, заявявайки, че партийната структура и фондацията на общинските съветници от ГЕРБ Шумен ще подпомогнат финансово тяхното участие в спортния турнир.

< Назад