15.09.2015

Красимира Анастасова подари образователни игри на първокласниците в СОУ „Васил Левски” в община Долни чифлик

Народният представител Красимира Анастасова беше сред официалните гости на откриването на учебната година в СОУ „Васил Левски” в община Долни чифлик. Като дългогодишен директор на училището тя сърдечно приветства всички учители и ученици в своя роден град, за които днес празнично би първият школски звънец.

В качеството си на зам.-председател на комисията по културата и медиите и член на комисията по образованието и науката в Народното събрание Красимира Анастасова пожела на всички учители да следват своята духовна мисия все така енергично и амбициозно – да формират знаещи и можещи личности, да възпитават горди българи.

„Убедена съм, че и занапред ще утвърждавате авторитета на българското училище, като съхранявате неговите добри традиции и умножавате постиженията му. Нека първият училищен звънец донесе успешен старт и на всички ученици, за да бъде ползотворен трудът им, за да развият пълноценно своите качества, за да открият нови приятелства, за да вървят уверено по пътя на живота”, пожела народният представител.

Красимира Анастасова обърна специално внимание и на първокласниците, които днес с много трепет и вълнение за първи път прекрачиха училищния праг. Варненският депутат им подари образователни игри, с които да се забавляват, докато учат важни факти от българската граматика, от историята ни, от географията и математиката. Част от образователните игри, които бяха осигурени за първолаците, са посветени и на правилата за безопасно движение.

 

< Назад