17.12.2018

Коледната къщичка на ГЕРБ в центъра на Пловдив отново отвори врати

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева бе сред първите посетители в Коледната къщичка на ГЕРБ в центъра на Пловдив, която днес отвори врати за 11-ти път. Заедно с народния представител инж. Атанас Ташков тя поздрави гражданите и пожела на всички светли празници, здрава и успешна 2019-та година. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева прие поканата на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев да бъде гост на церемонията за откриването на домакинството на града като Европейска столица на културата.

Специалният празничен кът е разположен на Главната улица в непосредствена близост до елхата на площад „Стефан Стамболов“.

Посетителите получават и подаръци – годишни календари за Новата 2019 година. Създадена е специална Фейсбук страница „Коледа с ПП ГЕРБ Пловдив-град 2018“, в която гражданите могат да публикуват или изтеглят своите снимки с Белобрадия старец и неговите помощници.

Коледната къщичка ще е отворена в дните до 22-ри декември, включително, от 10.30 до 17.30 часа.

Празничната инициатива се организира традиционно от структурата на ГЕРБ в Пловдив с областен координатор инж. Иван Тотев.

 

 

 

< Назад