21.03.2017

Кметът на „Родопи“ Пламен Спасов: „С водач като генерал Попов ще спечелим и тази битка“

„ГЕРБ доказа, че може да се справя с трудни ситуации – преодоля световната финансова криза по време на първия си мандат и изплати дълговете на фалиралата при кабинета на Пламен Орешарски КТБ. Нещо повече – по време на двата кабинета на ГЕРБ се строят магистрали, спортни зали, паркове, ремонтират се улици, санират се училища и жилищни сгради. Просто добрите неща се случват и ще продължат да се случват за бъдещето на България. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив област ген. Константин Попов на среща с жителите на Цалапица, на която присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валя Хаджиева, Запрян Янков, кметът на община Родопи Пламен Спасов, кметът на селото Стойко Дичев и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков.

„Вярвам на екипа на ГЕРБ-Пловдив област – честни и почтени хора, сериозни специалисти, доказали се във всяка една област. На 26-ти март гласувайте за по-добра България“, призова жителите на Цалапица генерал Попов.

„Всичко постигнато в държавата до момента е при управлението на ГЕРБ. Подкрепете  ГЕРБ с №11 на 26-ти март, за по-добър живот на всички нас“, обяви кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева.

„Това, че сте тук ми дава основание да твърдя, че ни вярвате. Затова ви моля всеки един от вас да поговори с 11 души, за да ни се доверят и те, и на 26-ти март да гласуват с бюлетина №11“. С тези думи се обърна към присъстващите кандидатът за народен представител Евелина Апостолова.

„Всеки един от листата на ГЕРБ Пловдив област е достоен да заеме място в Народното събрание“, обяви кандидатът за народен представител Запрян Янков. „На 26-ти март ни подкрепете и гласувайте с бюлетина №11 да още по-добър живот, сигурност и просперитет на гражданите на България“, заключи Янков.

С водача на листата на ГЕРБ-Пловди област ген. Константин Попов – доблестен и честен български генерал , ударихме джакпота, отбеляза кметът на община“ Родопи“ Пламен Спасов. „Той е човек, който е водил много битки и винаги ги е печелил. Вярвам, че заедно ще спечелим и  тази битка. Не забравяйте на 26-ти март да изберете бюлетина №11 , за европейското развитие на България“, призова Спасов.

 

 

 

< Назад