03.05.2019

Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и д-р Иво Ралчовски откриха предизборната кампания на ГЕРБ в Мездра

Ние сме отговорни за това как ще продължи да се развива страната ни. Доказахме, че сме единствените, които можем да носим отговорност. Резултатите вече са налице и се виждат от всички. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков при откриването на предизборната кампания в град Мездра.

Новаков отбеляза, че промените в област Враца са факт и то не само в инфраструктурата. „Сега виждам, че предстои откриването на нови предприятия, които ще предложат работни места и вече е започнало привличането на кадри. Именно местната власт е тази, която може по най-добрия начин да ви представи ползите от Европейския съюз“, подчерта Андрей Новаков, който е номер 3 в листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори. Той бе категоричен, че има много такива примери в страната и единственият начин да продължим по този път на развитие е да гласуваме с номер 12 на изборите на 26 май.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски заяви, че за него е предизвикателство и чест да бъде в отбора на ГЕРБ. „Европа ни чува, което е резултат от работата на нашите евродепутати. Едно от нещата, които ме мотивираха да приема предложението да бъда част от листата - е желанието ми Северозападният регион да има свой представител в ЕП и да спре да се слави като най-бедният в Европа“, сподели д-р Ралчовски. Той изтъкна, че България все повече придобива облик на една развита европейска държава. „На 26 май правилният избор е номер 12 за бъдещето на България“, заяви в заключение д-р Ралчовски.

„Радвам се, че в нашата листа са енергични хора, които се доказаха през годините. Те знаят как работят институциите и са наясно с вътрешните правила. Трябва да изберем тези, които защитават интереса на хората и на България, а не я клеветят. Гласувайте със сърце, но и с главите си. Не се поддавайте на манипулации“, каза на свой ред бившият евродепутат Владимир Уручев.

Народният представител Красен Кръстев заяви, че има повече от 12 причини, за да се гласува с номер 12. „Андрей Новаков е млад и енергичен човек. Той вложи много усилия в борбата срещу пакет „Мобилност“. Предложеният от него и одобрен от ЕП бюджет за България в периода 2021-2027 година е 18 млрд. лева. Това е най-високият бюджет от присъединяването на страната ни към ЕС до момента. Д-р Иво Ралчовски е достойният кандидат на Северозападна България. Той е уважаван лекар с огромен авторитет сред хората. Убеден съм, че подкрепяйки го, гласът на България ще продължи да се чува. Гласувайте с номер 12 за достойните кандидати за евродепутати от ГЕРБ“, призова народният представител Красен Кръстев.

 

 

„Кандидатите на ГЕРБ са професионалисти, отстояващи българските интереси, и допринасят за това ние, като местна власт, да имаме ресурс, с който да подобряваме условията на живот на всички хора“, бяха думите на кмета на Враца Калин Каменов.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Мездра Яна Нинова подчерта, че листата на ГЕРБ и СДС за Евроизборите е безспорно най-добрата в България. „Изборите за членове на Европейския парламент ще определят не само бъдещето на Европа, но и мястото на България в нея“, категорична бе Нинова.

 

< Назад