24.03.2017

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ д-р Тончев: Ще съдействам изцяло на община Разлог да реализира амбициозните си планове, насочени към хората

Ще съдействам изцяло на община Разлог да реализира амбициозните си планове, насочени към хората. Това каза кандидатът за народен представител на ГЕРБ в Благоевградска област д-р Емил Тончев по време на закриването на предизборната кампания на партията в Разлог. В събитието участва и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева. Двамата бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците хора, препълнили салона на читалище „15 септември 1903-1909 г.“.

„Съзнавам голямата отговорност да застана тук пред вас очи в очи, лице в лице и да поискам вашата подкрепа за предстоящите избори. Предлагам ви един честен договор между вас, хората, и един човек, който смея да заявя, че винаги е поставял обществения интерес пред личния. Затова ви моля в името на едно по-качествено, по-достъпно, по-хуманно здравеопазване, зачитащо правата и достойнството на хората, да гласувате доверие на ГЕРБ и да ни дадете шанса да защитим тези ценности”, каза д-р Тончев.

„Тази пълна зала ми дава увереност, че ще извоюваме поредната си победа, защото всички ние сме силният отбор, отборът победител. Убедена съм, че изборът на ГЕРБ е единственият правилен за бъдещето на страната ни. Политическа партия ГЕРБ е доказала, че може да управлява, ние спазваме обещанията си, не говорим популистки, не манипулираме. Ангажираме се с това, което можем да направим”, каза Даниела Савеклиева.

Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев и общинският ръководител на ГЕРБ-Разлог д-р Мария Копанарова призоваха хората да заложат на опита и професионализма и да подкрепят ГЕРБ с №11 в бюлетината.

< Назад