20.10.2019

Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Красимира Стефанова за кмет на кметство Бела Рада

адвам се, че подкрепяте така искрено и силно нашия кандидат за кмет на Бела Рада Красимира Стефанова. Ние дойдохме тук, за да дадем отчет на свършеното през изминалите 4 години, за да говорим за бъдещото развитие на Община Видин, за да чуем гласа на хората от село Бела Рада. Това каза кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков и кандидатите за общински съветници на партията Венци Пасков, Анна Маринова и Иван Цолов се срещнаха с жителите на  Бела Рада и подкрепиха кандидата за кмет на селото Красимира Стефанова. Гост на срещата бе областният управител Албена Георгиева.

Присъстващите на срещата изразиха категоричната си подкрепа за кандидатите на ПП ГЕРБ. „Време е в нашето село Бела Рада „народната власт” наистина да е на народа. Сега тук чухме отчета на кмета на Видин за изминалите 4 години. Нашият кмет е на този пост от 20 години и до този момент нито веднъж не е дал отчет за работата си. Не е ли редно и кметът на селото да дава отчет на своите съселяни как е работил и какво е свършил”, попита жител на село Бела Рада. „В нашето село все още се страхуваме да разговаряме помежду си, времето като че ли е спряло. Другите вървят напред, а ние си останахме в ония времена. Нужна ни е промяна”, категорични бяха присъстващите на събранието.

„Да се обединим, да бъдем наистина общност. Да си почистим селото. Да провеждаме общоселски събрания, на които заедно да решаваме какво да се променя в Бела Рада. Да помагаме на възрастните хора, които имат нужда от това. Да подкрепяме семействата с малки деца, избрали да живеят в селото. Малки, но изпълними неща”, така определи Красимира Стефанова ангажиментите, които поема към своите съселяни, ако получи тяхното доверие на 27 октомври.

 

< Назад