10.10.2019

Кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов и ЗС „Ал. Стамболийски” подписаха декларация за сътрудничество

Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов, и Димитър Урдев, водач на листата на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски”, подписаха днес съвместна декларация за партньорство и сътрудничество. Двете страни се обединиха, за да работят заедно за развитието на община Благоевград. За целта те ще си сътрудничат в няколко основни направления, които гарантират просперитета на града.

„Използвам случая да благодаря на колегите - г-н Урдев, г-н Корчев, г-н Рашков, г-н Миладинов, за това, че през четирите години на мандата подкрепяха екипа ми и нашите предложения за решаване на проблемите на Благоевград. Аз съм сигурен, че и занапред ще продължим да работим успешно”, заяви кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов.

Основните теми в декларацията са изграждане на Индустриална зона, по-чиста околна среда и балансирана и устойчива демографска политика, насочена и към възрастните, и към младите хора.

„Ние наистина подкрепяхме г-н Камбитов последните 4 години, подкрепяхме всяка добра инициатива, която имаше от страна на общинска администрация, защото считаме, че това е нашата задача. Всичко онова, което е добро за града, което ще направи Благоевград по-добро място за живот - ние сме длъжни да подкрепим. Не всичко сме свършили, но се надявам инерцията, която имаме от сегашния мандат, да я пренесем в следващия и да надградим започнатото”, каза Димитър Урдев, водач на листата на ЗС „Ал. Стамболийски”, и допълни: „сигурен съм, че всички заедно ще направим така, че наистина да оправдаем доверието, за което се борим пред гражданите на Благоевград“.

 

 

< Назад