15.05.2014

Кандидатът за евродепутат Владимир Уручев ще посети три общини от Област Враца – Мездра, Роман и Криводол

Kандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Владимир Уручев ще посети общините Мездра, Роман и Криводол на 16.05.2014 г. (петък). Той ще бъде придружаван от народните представители Тотю Младенов и Петя Аврамова, както и от областния координатор на ПП ГЕРБ Враца Валентин Литов.

В 10:30 часа, в село Дърманци, Уручев ще посети църковен храм „Св. Софроний Врачански“, след което ще се срещне с избиратели от селата Люти Дол, Люти Брод, Ребърково, Типченица, Лик, Ослен Криводол и Моравица. Oт 11:30 часа кандидатът за евродепутат ще направи кратка разходка по главната улица на гр. Мездра. В 12:00 часа Владимир Уручев, народните представители от областта и областният координатор Валентин Литов ще посетят изграждащата се по европейски проект оранжерия в гр. Мездра . Те ще се срещнат с персонала на фирма „Инертстрой – Калето“ в 12:30 часа, както и със симпатизанти от селата Брусен, Царевец и Старо Село. Предвидена е среща и с колектива на завод „Технокерамик“ от 13:00 часа. Владимир Уручев ще посети новоизградения църковен храм „Св. Димитър“ с. Боденец, а след това ще разговаря с избиратели от селата Боденец, Върбешница, Крапец, Горна Кремена, Долна Кремена и Руска Бела.

От 17:00 часа Уручев, Младенов, Аврамова и Литов ще присъстват на концерт на самодейци към местното читалище в Община Роман. В 18:00 ч. те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в гр. Роман.


< Назад