16.05.2019

Кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски: Ние изпълняваме ангажиментите си и резултатите са налице

„Много предприятия работят по европейски проекти, благодарение на които инвестират в обучения на персонал, внедряват иновации, повишават своята конкурентоспособност. Благодарение на членството ни в ЕС, имаме свобода на движение на стоки, услуги, капитали и хора. Млади хора се обучават и обменят опит в други страни по програма ЕРАЗЪМ +, средствата за която ще бъдат близо 2 пъти повече в следващия програмен период. Това са част от причините, поради които изборите за членове на Европейския парламент са важни”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща с представители на три фирми в град Враца.

„Благодарение на усилията и авторитета на евродепутатите от ПП ГЕРБ Европа познава България. Това са хора с висок професионализъм, познават изключително добре работата на европейските институции, ползват се с доверие и резултатът от работа им е налице - увеличен бюджет за България с 4 млрд. лева, десетократно намалени такси за банкови преводи, премахнати такси за роуминг. Имам честта да бъда част от силната листа на ГЕРБ, която включва хора с висока експертиза и опит в своята област”, каза още д-р Ралчовски. Той подчерта, че е важно да се споделят европейските ценности от всички страни-членки на ЕС и уточни как европейското законодателство влияе върху ежедневието на българските граждани.

„Преди четири години застанахме пред вас с конкретни обещания и мото "Видими резултати". Днес в качеството си на действащ общински съветник мога да заявя, че ние изпълняваме ангажиментите си и резултатите са налице. Променен облик на града – в социална, образователна инфраструктури”, припомни д-р Ралчовски.

„Нека продължим европейското развитие на България, на Северозапада. Гласувайте за ПП ГЕРБ на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина, призова д-р Ралчовски.

„Северозападна България има единствен представител за кандидат за евродепутат в лицето на д-р Иво Ралчовски. Той е част от листата на ГЕРБ с номер 12 и с преференция 111. Нека го подкрепим”, призова присъстващите общинският съветник от ГЕРБ Владимир Христов. Своята подкрепа за д-р Иво Ралчовски изрази и Момчил Калистратов - член на общинското ръководство на ГЕРБ - Враца.

 

< Назад