10.09.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров: Време е градът да претърпи кардинална промяна

Предизборният щаб на ГЕРБ – Плевен проведе заседание съвместно с представители на областното и общинско ръководство на партията.

„Целта е ясна - ГЕРБ излиза за победа на местния вот в Плевен. Време е Плевен да претърпи кардинална промяна по отношение на инвестиции и  работни места. Време е младите хора да останат в Плевен с ясна визия за бъдещето си, да са сигурни и спокойни”, категоричен бе Мирослав Петров, кандидат за кмет на Община Плевен от ГЕРБ. Той, заедно с общинското ръководство и кандидатите за общински съветници вече са разработили  концепция за бъдещето на Плевен с конкретни приоритети, така че те да срещнат очакваната подкрепа от плевенчани и  от държавата. Тя ще бъде представена пред плевенската общественост още в първите дни от старта на кампанията.

„Ще водим както винаги позитивна кампания. Ще изложим нашите виждания за бъдещото развитие на Плевен, няма да обсъждаме качествата на другите кандидати. Надяваме се на толерантност от страна на нашите опоненти”, заяви председателят на предизборния щаб Мартин Митев.

Петя Василева, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Плевен, предложи на вниманието на присъстващите проектопрограма за мероприятия, срещи и събития в хода на кампанията. „За нас като общинско ръководство е важно посланията ни да достигат до максимално повече хора, за да знаят плевенчани какво ние правим и какво предстои да направим за града си.”, категорична бе Василева.

На срещата присъства и народният представител Владислав Николов.

 

< Назад