28.10.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Русе Диана Иванова: Вярвам, че ще обединим десницата в Русе

„Позволете ми да се обърна към всички свои съграждани, които показаха, че гражданският дух в Русе е жив и че имат ясно изразена позиция. Благодаря на всички, които подкрепиха идеята гражданите да управляват града. Благодаря на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които видяха новият кмет в мое лице, както и на всички хора, които гласуваха“. Това заяви на пресконференция днес кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, Диана Иванова. Тя допълни, че ще коментира изборните резултати едва след балотажа, а дотогава вярва, че ще обедини десницата и всички дясномислещи хора в Русе. „Излязохме с позитивна кампания, резултатите приемам като успех и призовавам всички – не да водим битки, а да обединим всички сили на нашите граждани, съдейки и учейки се от историята.

Областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев благодари на всички избиратели от Русенска област. На първи тур ГЕРБ печели в общините Бяла, Борово, Ценово, Сливо поле и Ценово. В Две могили и Русе кандидатите на партията са на балотаж. Увеличил се е броят на общинските съветници в много от общините, като някъде партията има пълно мнозинство. В област Русе ГЕРБ ще има близо 70 съветника, спрямо 57-8 през изминалия мандат.

„В Русе основната ни цел е обединение на дясното пространство и центъра“, заяви Пламен Нунев. Бедрос Пехливанян и Алисе Муртезова от листата за общински съветници също благодариха на русенци. „Достигнахме до много хора, които казваха, че не са гласували отдавна. Това са хора, които подкрепиха Диана и листата ни“, заяви Алисе Муртезова.

Общинският ръководител на ГЕРБ Росен Даскалов допълни, че фокусът на партията ще продължи да бъде върху хората. „Нашият град заслужава високоскоростно надграждане на постигнатото до момента“, заяви още Росен Даскалов.

Повече информация и новини може да прочетете на официалния сайт www.dianazaruse.com.

 

 

< Назад