30.09.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Мездра Мирослав Захариев: В общината няма инвестиции и развитие, готов съм да работя за промяната

„В България има градове и общини, в които има инвестиции, има млади хора и деца, има културен живот и дух. Аз искам Мездра да бъде една от тези общини. За да стане това реалност, трябва здраво да работим за Мездра и за промяната“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мездра Мирослав Захариев по време на откриването на предизборната си кампания. Захариев, кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства бяха подкрепени и от областния координатор на ГЕРБ-Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, от народния представител от ГЕРБ Красен Кръстев, от кандидат-кмета на Враца Калин Каменов и от регионалния координатор на ВМРО за Северозападна България Марин Цветков.

Пред всички присъстващи Захариев очерта и приоритетите си за мандат 2019-2023 – намаляване на безработицата и обезлюдяването, както и решаване на инфраструктурните проблеми на общината.

„През последните 25 години Мездра се управлява от едни и същи хора. Общината не се промени и не тръгна по пътя на развитие като Бяла Слатина, Козлодуй и Враца. Аз искам Мездра да има можещ и успял кмет. Затова на тези избори заложихме на прагматизма, на човек, който е изградил успешен бизнес и е дал работа на десетки хора. Аз вярвам, че този път на 27 октомври Мездра ще избере промяната и ще подкрепи Мирослав Захариев, ГЕРБ и ВМРО“, заяви Петя Аврамова.

Калин Каменов, който остави зад себе си изключително успешен мандат като кмет на областния център – Враца, също призова мездрeнчани да вземат решение за промяна, за да вървят Мездра и Враца зедно напред. „Тук е отборът, който иска Мездра да се развива. Аз им вярвам. Искам и вие да им повярвате“, призова Калин Каменов.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ залага както на вече утвърдени имена в Общинския съвет, така и на нови лица, доказали се в сферата на здравеопазването, образованието и икономиката.

По-рано днес в присъствието на кандидатите на ГЕРБ за кмет на община Мездра, за общински съветници и за кметове на кметства, Негово Високопреосвещенство Врачанският Митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и просперитет на община Мездра в храм „Св. вмчк Георги Победоносец“.

 

 

 

 

 

 

< Назад