20.10.2019

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Белово Васил Савов: Белово се движи по инерция, време е за ново начало

ГЕРБ и кандидатът за кмет на Белово Васил Савов представиха днес листата с кандидати за общински съветници и кметове на населени места на централния площад в общинския център. Официални гости на събитието бяха евродепутатът Андрей Новаков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на земеделието д-р Лозана Василева, зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, народните представители Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова, областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

„В тази община се намират едни от най-сериозните електроенергийни мощности на страната, знам че във всяко семейство има човек, който работи в електропроизводството- в ПАВЕЦ „Чаира“, в ПАВЕЦ „Белкмекен“ или във ВЕЦ-овете. В настоящият момент се извършват сериозни рехабилитации на енергийните мощности за над 62 млн.лв. Работим и за това да бъде възобновено строителството и на обект „Яденица“. Знаете колко дългоочакван е този проект и колко важен е за района. По наши анализи той ще продължи пет годинии ще бъдат ангажирани над 300 човека - приоритетно от община Белово. Предстои важен избор, избор който ще определи  развитието на населените места, в които живеем. За да бъде община Белово с променен облик - на 27 октомври гласувайте с номер 43 в бюлетината“, каза Теменужка Петкова.

„Да проблеми има, но Васил Савов може да предложи адекватни и компетентни решения. Община Белово има нужда от промяна и ще я постигне, ако гласувате с номер 43 на изборите в неделя“, каза зам.-министър Лозана Василева.

Подкрепата си към кандидата за кмет на Белово от ГЕРБ изрази и зам.-министърът на спорта Николай Павлов.  „Белово не е забравен град. Днес тук има хора от всяко ниво на управление на държавата - дошли да ви подкрепят вас. Като беловец няма да отрека, че нещо е направено, когато е в името и за благото на хората, но мисля, че Белово и селата можем много повече  и за да го постигнем на 27 октомври излезте и гласувайте с 43“, призова   евродепутатът Андрей Новаков.

„Днес сме се събрали, за да поставим едно ново начало за бъдещето на Белово. В последните  години Белово се управлява по инерция без нови идеи и инвестиции. Смятам, че аз и моят екип с подкрепата на държавата можем да предложим едно добро честно и почтено управление. Подкрепете ни. Ние сме правилният избор за вас“, каза кандидатът за кмет Васил Савов.

 

< Назад