26.09.2015

Журналистът Георги Коритаров пристигна в Гоце Делчев по покана на кандидат-кмета Георги Андонов

Един от най-известните журналисти в България – Георги Коритаров, пристигна на посещение в Гоце Делчев по покана на кандидат-кмета от ПП ГЕРБ Георги Андонов.

Повод за визитата на журналиста беше обучение, което той проведе с кандидатите за кметове и общински съветници на ПП ГЕРБ в общината. По време на тренинга те усвоиха техники за комуникация с представителите на медиите и получиха нови умения за работа със социалните мрежи.

„Коректното и ефективно общуване с медиите е от ключово значение не само за всеки кандидат, но и за всеки представител на местните власти. Именно заради това заложихме на опитен и утвърден професионалист като г-н Георги Коритаров като наш лектор“, коментира кандидатът на ГЕРБ Георги Андонов.

По време на обучението кандидатите за общински съветници дискутираха и анализираха посланията както на своята, така и на конкурентните кампании. Представителите на ГЕРБ стигнаха до извода, че невъзможността на някои кандидати да предложат реална промяна на статуквото се отразява дори и в съобщенията, които отправят към електората си. „Истинското послание зад фрази като „успешният кмет“ всъщност най-често е „удобният кмет“, коментираха кандидатите.

„Желая на всички кандидати успешна и позитивна кампания. Нека победи най-добрият кандидат, който независимо от политическата си принадлежност, ще предложи силна и качествена управленска програма на Гоце Делчев“, каза Георги Коритаров.

< Назад