09.03.2017

Живко Тодоров, областен координатор на ГЕРБ – Стара Загора: Всичко се изработва с много труд и усилия, показваме рeзултати

Сплотихме хората в Стара Загора и те чувстват нов дух - това е най-доброто, което направихме. Хубави неща се случиха в града - спортни и културни събития, инфраструктура, транспорт... Благодаря ви, че участвате в развитието на Стара Загора и нейния просперитет, важно е да участвате и в развитието на държавата. Това каза Живко Тодоров, областен координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора, при представянето на приоритетите за управление на партията. На събитието, което се проведе в залата на Старозагорската опера, присъстваха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, водачът на листата за Старозагорски избирателен район Емил Христов, както и бившият министър на финансите Владислав Горанов.  
„Нека и след 26 март да продължим да надграждаме направеното досега“, посочи Живко Тодоров. „Нищо не става с магическа пръчка, някой прави ли си такива илюзии след 90-те години на миналия век? Всичко се изработва с много труд и усилия, показваме рeзултати“. Областният координатор на ГЕРБ призова да правим крачки напред, а не назад, защото другите сме ги видели през 2013-2014 г. с фалита на КТБ.  „Знаете ли колко пари изгубиха общините, бизнеса, хората тогава, попита Живко Тодоров - а тези пари ги платихме всички ние“.
Според него развитието на една държава не става днес и веднага, и трябват още много усилия, за да стигнем западните държави. „В Стара Загора преди шест години автобусите и тролейбусите бяха 30-годишни. Ето, че днес имаме чисто нови. Междублоковите пространства не бяха пипвани 30 години, оправихме голяма част от тях, продължаваме нататък. Това е възможно, защото управляваме разумно, постигнахме ниски цени на обществените поръчки“, подчерта Живко Тодоров. 
„Нашият водач – Емил Христов е местен човек. И за това благодаря на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на Бойко Борисов, защото те се довериха на Стара Загора, на нашия избор. За областта това е много важно признание. Като председател на Общинския съвет Емил Христов се доказа като човек, който е близо до всеки един, до всяко едно населено място. Няма кмет или кметски наместник, който не го познава. Утре като стане народен представител всеки може да вдигне телефона и да го намери“, категоричен бе Живко Тодоров. Той посочи и младите лица, които са кандидати за депутати от ГЕРБ и обясни, че в листата на БСП вижда същите лица, които е виждал и като ученик, само че сега те говорят за промяна. Според него на България са необходими млади и перспективни хора, които имат визия за развитието на града и държавата ни.
„Когато имаше трудни моменти вие ме подкрепяхте“, категоричен бе водачът на листата в Стара Загора Емил Христов. „Без вас и вашето доверие ГЕРБ нямаше да е силата, която е в момента. Всички знаем какво беше преди шест години в града, работим много и резултатите са видими. Той посочи, че образованието е водещ приоритет от години в общината, и че направеното в образователната инфраструктура - училища, ясли и детски градини е инвестиция в нашите деца. „Нека на 26 март да докажем за пореден път, че не искаме някой да ни отклони от пътя ни на развитие, призова Емил Христов.

 

< Назад