05.10.2017

Жителите на Нови Искър поставиха проблемите си пред народния представител Снежана Дукова

Народният представител от ГЕРБ-София-град Снежана Дукова, Общинският съветник от ГЕРБ Таня Георгиева и кметът на район „Нови Искър“ Даниела Райчева се срещнаха с жителите на кв. Славовци, гр. Нови Искър. Срещата се проведе вчера в салона на Народно читалище „Отец Паисий - 1936“.

Проблеми с канализационната и водопроводната инфраструктура поставиха на вниманието на Снежана Дукова присъстващите жители на квартала. Общинският съветник Таня Георгиева и кметът на район „Нови Искър“ от ГЕРБ – Даниела Райчева се ангажираха да търсят съдействие от Столична община за осигуряване на средства за изграждане на втори етап на парк Славовци.

Представителите на ГЕРБ поеха ангажимент за търсене на решения за подобряване на транспортната инфраструктура и транспортно обслужване на района, подобряване материалната база на читалището и почистване на речните корита с цел превенция от наводнения.

Откритите приемни с представители от Народното събрание и Общинския съвет продължават, като следващата среща ще се проведе на 11.10.2017г. (сряда) от 18.30 ч. с жителите на с. Негован.

 

< Назад