23.12.2017

Жени и Младежи ГЕРБ-Смолян направиха дарение за социално слаби семейства в Смолян

Жените и младежите от структурите на ГЕРБ обединиха усилия и изненадаха с коледно дарение седем семейства в затруднено положение от Смолян. Продуктите бяха връчени от народния представител от ГЕРБ-Смолян д-р Даниела Дариткова, придружавана от областния ръководител на Младежи ГЕРБ Ангел Безергянов, организационния секретар на Жени ГЕРБ Мариана Сивкова и членове на партията.

Със събрани от двете структури средства бяха закупени пакетирани хранителни продукти от първа необходимост като олио, захар, леща, боб, макаронени изделия, брашно, плодове и др.

„Всяка година подпомагаме смолянски семейства, които се намират в тежко положение. Те са наши съграждани и имат нужда от подкрепа. Радвам се, че много подрастващи и наши съграждани вече организират благотворителни кампании, които отворят сърцата на хората и във всяко сърчице оставят по едно зрънце обич. Благодаря от сърце за дейността на клуб „Милосърдие“ при ПГТТ „Христо Ботев“ с ръководител Софка Иванова, смолянските членове от операция „Плюшено мече“, които сбъдват коледни желания на деца и младежи в неравностойно положение”, каза д-р Дариткова.

На всички смолянчани тя пожела здраве, сила и късмет през новата 2018 година, спокойна и споделена Коледа.

< Назад