15.09.2019

Жени ГЕРБ-Силистра проведоха работна среща с председателя на ЖГЕРБ Ирена Соколова

В навечерието на Деня на Силистра – Кръстовден, се състоя работна среща на структурата на Жени ГЕРБ-Силистра с Ирена Соколова – председател на ЖГЕРБ.
В срещата участваха д-р Мария Стойчева –  общински ръководител на ГЕРБ - Силистра, Ивелин Статев - член на общинското ръководство на партията в крайдунавския град, д-р Юлиян Найденов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Силистра и Денка Михайлова – областен ръководител на  Жени ГЕРБ.

Ирена Соколова приветства присъстващите и ги запозна с актуалната политическа обстановка в страната в навечерието на предстоящите местни избори. Тя подчерта значимостта на формираните политически знания и компетентност в женския актив на ГЕРБ, както и на натрупания работен опит, съчетан с изконно женските добродетели
толерантност, търпение и внимание към нуждите на всеки. Соколова сподели, че резултатите от управлението на премиера Борисов са добавена стойност за европейския престиж на страната ни.

Председателят на Жени ГЕРБ призова членовете на структурата за провеждане на постоянен граждански диалог по основните секторни политики на ГЕРБ и сътрудничество с неправителствените организации.

Ивелин Статев поздрави дамите за активното им участие за подобравяне на качеството на живот в област Силистра и ги призова да продължат активната си работа в интерес на обществото.

Д-р Мария Стойчева подчерта, че партията разчита на експертния капацитет на жените и че те са доказали, че са способни да носят отговорност.

На свой ред Денка Михайлова обърна внимание на високите резултати и голямата активност на структурата на жените и призова присъстващите за още по-дейно и силно присъствие в обществения и политическия живот в региона.

Кметът Найденов представи акценти от постигнатото през двата мандата и подчерта, че заложените ангажименти вече са част от изпълненото, но предстои още много да се направи в интерес на жителите на цялата община. Д-р Найденов благодари на жените от ГЕРБ  за тяхната активност във всички сфери на обществения живот.

Силистренската структура на Жени – ГЕРБ се обедини около идеята, че с екипни усилия, всеотдайна работа и отговорност към бъдещето на всички граждани - ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила на предстоящите избори за кметове и общински съветници в региона и страната.

< Назад