07.03.2018

Жени ГЕРБ-Съединение организираха кулинарен конкурс в с. Голям чардак

Структурата на Жени ГЕРБ в Съединение организира кулинарен конкурс в с. Голям чардак. Събитието уважиха областният ръководител на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова, организационният секретар на структурата Катя Алова, кметът на Съединение Атанас Балкански, общинският ръководител на ГЕРБ-Съединение Петя Червенакова и общинският съветник  от ГЕРБ Петя Йовчева.

В надпреварата, която се проведе в пенсионерския клуб в Голям чардак, се включиха над 40 дами. Пити, торти, кексове и сладки, запазили духа на детството, бяха измайсторени от сръчните ръце на жените от селото. Всички присъстващи имаха удоволствието да ги опитат, а за стимул на всички участници имаше и подаръци.

„Благодаря ви, че с хъс и желание се включихте в този конкурс и приготвихте толкова  вкусни неща. Хубаво е да пазим  старите традиции и да предаваме на младото поколение умението да приготвят такива вкусотии“, каза пред дамите Евелина Апостолова.

Тази кулинарна изложба бе началото на кулинарно съревнование между общините в област Пловдив, организирано от Жени ГЕРБ-Пловдив област. Във всяка от тях ще бъдат проведени подобни конкурси и през август най-сръчните майсторки ще бъдат отличени на голям кулинарен празник.

< Назад