02.12.2017

Жени ГЕРБ-Пловдив област проведе отчетно събрание

Над 70 дами от областната организация на Жени ГЕРБ в Пловдив се включиха в ежегодното отчетно събрание. Сред гостите бe народният представител  от ГЕРБ – Пловдив област ген. Константин Попов, както и областният координатор Розалин Петков. Събранието уважиха още ръководителите на Предприемачи ГЕРБ - Никола Христозов и на Младежи ГЕРБ – Владимир Пильов. Присъстващите бяха приветствани от областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, която благодари на дамите за активната работа, за целенасочената социална дейност, за сърдечните и добронамерени срещи и с млади, и с възрастни хора. След това тя направи отчет за дейността на женската организация.

„Благодаря Ви за всички инициативи, в които се включихте активно и по които сме работили заедно в годините, както и за огромната подкрепа и работата по време на предизборните кампании. С чисто женската си интуиция и сила вие движите тази организация напред. Благодаря, че ми вярвате и че ме следвате в усилията ни да направим общините в област Пловдив по-добри места за живеене. И не сме сами в тази си дейност. С подкрепата на правителството на Бойко Борисов промените в България се случват, въпреки купищата лъжи, с които ни засипват от БСП. Промените в държавата са видими, за това Ви моля да не се поддавате на манипулации. Ако ние жените от ГЕРБ успеем да обединим ентусиазма, идеализма и енергията на младежите с опита мъдростта и визионерството на предприемачите и деликатността, вроденото чувство за съхранение на рода на жените, и ако всичко това го превърнем в положителна енергия, насочена към хората, то тогава ще станем заедно непреодолима сила“, завърши Апостолова.

В края на събранието бяха избрани и двама нови членове на областното ръководство, поради оттегляне на Милена Калинова и Теодора Иванова.

< Назад