17.03.2018

Жени ГЕРБ-Благоевград проведоха отчетно събрание

Отчетно събрание проведе в Благоевград областната структура на Жени ГЕРБ. Специални гости на форума бяха председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. Ирена Соколова поздрави женската организация за тяхната активност. „Радвам се, че виждам представители от повечето общински организации, вашата динамичност и темпераментност е заразителна. Пожелавам ви успех и вярвам, че ще продължите да реализирате работещи инициативи и кампании“,  посочи Ирена Соколова.

Областният координатор Даниела Савеклиева подчерта, че женската организация е сред най-активните от съсловните организации и благодари на дамите за активната работа, за целенасочената социална дейност, за многобройните благородни каузи, които реализират.

Областният ръководител на ЖГЕРБ-Благоевград Адриана Мелниклийска направи отчет за дейността на организацията. Тя подчерта, че представителите на женската  съсловна организация в 14-те общини на Благоевградска област са били сред най-активните по време на предизборните срещи, събития и инициативи на изминалите през 2017 г. парламентарни избори. „През годината общинските организации на Жени ГЕРБ проведоха десетки инициативи, които са традиционни в нашия календар-за християнските празници, Деня на детето,  Деня на родилната помощ, Международния ден на възрастните хора, а благотворителните ни инициативи са в помощ на хората в нужда.  С нашата дейността ние участваме активно в обществено-политическия живот. Ще продължим да работим упорито и заедно ще преодолеем всички предизвикателства”, завърши Мелниклийска.

< Назад