02.10.2022

Жечо Станков: Днес избираме хората, които ще се борят хубавите неща да се случват в Бургас

„Днес не избираме нито премиер, нито президент, нито министри, а избираме 14 човека, които да се борят за Бургас и региона. Те трябва да работят така, че не в Русе, във Варна, Пловдив или в Стара Загора да се случват хубавите неща, а именно в Бургас“. Това заяви водачът на листата от Коалиция ГЕРБ-СДС за 2 МИР – Бургас Жечо Станков. Той упражни правото си на глас точно в 9:30 ч. тази сутрин в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“.  

„Намираме се в двора на едно от най-елитните училища, което се нуждае от нов корпус. Безспорно един от приоритетите на всички трябва да бъде образованието. Други приоритети, които ни поставяха самите хора по време на кампанията, са справяне с инфлацията и рестартиране на програмата за саниране. Всичко, което поехме като ангажимент към тях, е изпълнимо“, допълни Станков.

По думите му главната задача на народните представители, които ще бъдат излъчени от област Бургас, е още от утре да започнат заедно „битката за всеки един проект“, който ще подобри живота на хората в региона.

„Важно е да се гласува, защото това е най-висшето право, което ни дава Конституцията. Трябва да се възползваме от него. Правото на глас определя какво ще се случва не само в рамките на следващите четири години, но и много години напред“, посочи още той.

< Назад