30.09.2019

Иван Миховски, кандидат за кмет на Троян: Развитието на спорта и младежките политики е един от приоритетите в програмата ми

„Развитието на спорта и младежките политики е един от основните приоритети в управленската ми програма. Категоричен съм, че община Троян трябва да се развива като привлекателно място за живеене и работа на младите хора, защото това е възможно. Както неведнъж съм казвал, нашият град има нужда от нова свежа енергия, не ми се иска да допускаме Троян да изглежда уморен. Затова трябва да работим заедно в посоката да задържим младите хора чрез политики за повишаване на доходите. Предстоят ни още срещи на правителствено ниво, за да разговаряме за доизграждането на спортния комплекс по биатлон, който се намира до Митница – Троян и за който вече много хора и институции проведоха много разговори“. Това каза по време на награждаването в държавното първенство по летен биатлон за средните възрастови групи в Троян кандидатът за кмет на общината Иван Миховски. Той бе на състезанието заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

В надпреварата участваха 62 млади биатлонисти от 10 центрове в страната.

Председателят на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска също присъства на спортното събитие и поздрави организаторите от Клуб „Аякс“ за  доброто провеждане на първенството.

Иван Миховски и Екатерина Дафовска разговаряха и какво още трябва да се направи, за да продължи Троян да бъде център на биатлона в страната.

 

 

< Назад