24.03.2017

Ивайло Московски: Ангажираме се само с реално изпълними неща

„Важно за държавата е да запази своята стабилност. В програмата на ГЕРБ задължително ще се случи автомагистрала „Хемус”. Създаването на икономическа зона ще подпомогне целия регион”, каза на среща с работещите в плевенско предприятие Ивайло Московски. Заедно с него бе и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов. „Убедени сме, че доходите трябва да растат през силна икономика. И това е гаранция за плавното повишаване на заплати и пенсии, така че да не се застрашава стабилността в държавата. Направили сме най-груби изчисления с оглед на обещаваното от БСП.  4,2 млрд. лева ще струват  на държавния бюджет социалните плащания, предвидени от социалистите. Като се има предвид, че с всяка следваща година тези разходи ще се мултиплицират, нещата стават много сериозни. На практика БСП заплашват да „счупят” държавата”, обясни Московски.

„Не си позволяваме да ви лъжем, защото държим на достойнството си и на това да можем и след изборите  да ви погледнем в очите ”, категоричен бе Московски.

„ Работещи решения предлага програмата на ГЕРБ. Ангажираме се само с реално изпълними неща. Така например в сектор образование са разписани конкретни мерки, които ще подобрят качеството на образованието. С  въвеждането на дуално обучение ще се отговори на реалните търсения на пазара. Учениците ще излизат от училище с практически умения по конкретни професии. В рамките на един управленски мандат учителите ще получат заслужено двойно –по-високи възнаграждения, а промяната в системата за финансиране на учебните заведения ще доведе до затягане на дисциплината и критериите за качествено образование, от една страна, и вкарването на децата в училище, от друга ”, каза кандидатът за народен представител на четвърто място в листата на ГЕРБ Владислав Николов. Той призова хората да подкрепят листата на ГЕРБ и в неделя да гласуват с номер 11 в интегралната бюлетина за реалните решения за България.

 

< Назад