25.09.2019

Ивайло Крачолов, кандидат за кмет на Чирпан: Гражданите на общината заслужават много повече от това, което са получили досега

Най-мащабната в историята на Чирпан коалиция, съставена от ГЕРБ, НФСБ, СДС, БЗНС, АБВ, Политическо движение „Социалдемократи“, регистрира в Общинската избирателна комисия в града Ивайло Крачолов, кандидат за кмет на Общината, пълна листа от 21 кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на селата Зетьово, Свобода, Спасово и Гита.

Документите за регистрацията подадоха областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов, Николай Петков от Обединение „Демократична България”, придружавани от Ивайло Крачолов и кандидатите за общински съветници Иван Станчев, Миглена Тодорова и Кунчо Арабаджиев.

Чирпан се намира в сериозен застой и изостава видимо спрямо аналогични общини. Нашата амбиция е да работим много, затова Чирпан да има своето европейско бъдеще, защото нашите съграждани заслужават много повече, от което досега са получили. С общи усилия, в рамките на тази широка коалиция, която съчетава в себе си и млади, и опитни хора, ще можем да постигнем своите цели. Имаме и сериозната подкрепа от управляващата партия” – заяви кандидатът за кмет Ивайло Крачолов, който е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Коалицията е подкрепена също и от местните структури на партия „Атака“, Обединение „Демократична България“ и партия „Български демократичен център“.

„Явяваме се на изборите с коалиция от много партии, защото сме обединени от идеята да възродим Чирпан. Това, което виждаме, че се случва през последните два мандата, ни кара да бъдем тъжни, защото градът не успя да намери своето европейско място сред големите градове в област Стара Загора. Чирпан е третата по големина община в региона, а като се разхождате в града, това не се вижда. Ще работим заедно той да си върне заслуженото място” – каза областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов.

„Трайният регрес, който през последните години наблюдаваме в Община Чирпан, ни накара да създадем коалиция в широк формат, за да постигнем целите си заедно. Ще разчитаме за това на подкрепата на хората, които живеят в Чирпан” – каза Иван Станчев, който е на второ място в листата с кандидати за общински съветници.

„За мен, Ивайло Крачолов вече е избран за кмет, но ще работим усилено да вкараме 11 общински съветници от нашата коалиция” – каза Николай Петков от Обединение „Демократична България”.

 

< Назад