25.04.2013

Ирена Узунова: Виждате постигнатото, имаме воля да продължим

“Развълнувана съм защото тази изложба е свързана с усилията на много хора”, каза при откриването на изложбата в Хасково 100 обекта на ГЕРБ Ирена Узунова трета в листата кандидати за народни представители на ГЕРБ от региона.

Тя изрази надежда, че на 12 май българите ще успеем да пречупим кармата си винаги да започваме всичко отначало, от нулата.” Имаме воля да продължим върху здравите основи изградени до сега”, каза Узунова.

Хасковлии и гостите на града имат възможността да разгледат пътуващата изложба на ГЕРБ представяща 100 обекта в национален мащаб, изградени по време на управлението на правителството на Бойко Борисов. Фотоекспозицията е подредена на централния площад “Свобода” в Хасково и показва места с подобрена инфрастрктура в 27 области в България.

По време на изложбата гражданите на Хасково ще имат възможността да разговарят с кандидатите за народни представители от ГЕРБ от Хасковски избирателен район на специална шатра – приемна. Желаещите ще могат да задават въпросите си и да дават свои предложения на: водачът на листата Делян Добрев, Красимир Стефанов, Ирена Узунова, Владимир Митрушев, Георги Еленков, проф.Цонка Каснакова, д-р Иван Вълканов.


< Назад