23.10.2019

Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ: Благоевград е пример за добро управление благодарение на д-р Атанас Камбитов

Среща на тема „Социалната политика на Общината през изминалите осем години и приоритетите за в бъдеще" се проведе в Благоевград по инициатива на Жени ГЕРБ. В нея взеха участие  д-р  Атанас Камбитов - кандидат на ГЕРБ за кмет на Благоевград, Ирена Соколова - председател на Жени ГЕРБ, Адриана Мелниклийска - областен ръководител на Жени ГЕРБ–Благоевград, членове и симпатизанти на партията. По време на форума д-р Атанас Камбитов акцентира върху развитието на социалната политика, пряко касаеща всеки един човек.

 

„Инвестицията в децата е инвестиция в бъдещето. Ще стимулираме раждаемостта чрез финансови и социални привилегии, при много ясни условия. Ще продължим и финансирането на ин витро процедури", каза досегашният кмет на община Благоевград и кандидат за трети мандат д-р Камбитов. Той подчерта, че за последните 4 години Община Благоевград е отпуснала 840 хил. лева на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и броя на опитите.

 

Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ, благодари на д-р Камбитов за постигнатите резултати в Благоевград. „За мен е удоволствие да бъда на територията на общината, която е пример за добро управление. Общината с най-много санирани блокове. Тази, която спечели приза за най-социална община, но и тази, която показа умения да се справи с трудности по много елегантен начин.  Виждам грижата за пространствата. Красотата възпитава доброта. Не са много кметовете в България, които могат да кажат, че управляват успешно мандати наред, с ясната перспектива отново да спечелят мандат. Атанас Камбитов е от тези кметове", каза Ирена Соколова.

 

< Назад