09.03.2019

ГЕРБ в Пловдив зарадва над 3000 дами с цвете за празника на жената

Над 3000 дами от Пловдив получиха цвете и поздрав за Международния ден на жената 8-ми март от ГЕРБ в града под тепетата. По различно време и на различни места през целия ден бяха организирани празнични инициативи от районните структури на партията.

В „Централен” ръководителят на организацията и кмет на района Георги Стаменов заедно членове подаряваха пъстроцветни лалета на представителките на нежния пол пред големи търговски центрове.

Вечерта в „Тракия” кметът на района и ръководител на партийната структура Костадин Димитров и представители на ГЕРБ зарадваха дамите с гербери и пожелания за нежност и красота в живота.

Момичетата и момчетата от МГЕРБ в Пловдив за единадесета поредна година изненадаха с цвете над 1000 дами на Главната улица по случай Международния ден на жената 8 март.

Това е само един малък жест като знак на огромното ни признание, уважение и обич към нашите майки, сестри, съпруги, дъщери и приятелки. Пожелаваме им да са здрави и щастливи, заявиха организаторите от ГЕРБ в Пловдив-град.

 

 

< Назад