08.03.2019

ГЕРБ-София организира множество инициативи по повод 8 март

Районните структури на ГЕРБ-София организираха различни инициативи по повод 8 март. Младежите от ГЕРБ-Младост поздравиха дамите от квартала по случай празника. Те поднесоха цвете на представителките на нежния пол с пожелания за повече усмивки и радостни мигове. Жестът и топлите думи на младежите озариха бързащите за работа жени.

"Жената е носител на красота, изящество и семейни ценности. Нейната усмивка е най-големият подарък. И за тази усмивка не е необходим празник, тя може да озарява лицето на жената всеки един ден, дори с най-елементарен и символичен жест"- сподели координаторът на младежите за района Димо Василев.

Представили на младежката организация от ГЕРБ-Надежда също честитиха 8 март на стотици дами. "С този жест искаме да благодарим на всички жени за вдъхновяващия пример и да им благодарим за всеотдайните грижи," казаха младежите.

ГЕРБ в район „Изгрев“ също не пропусна да честите на дамите техния празник. Жените получиха гербер и цветно календарче от заместник-председателят на СОС от ГЕРБ Николай Стойнев, организационният секретар на ЖГЕРБ-София Вергиния Стоянова, координаторът на ЖГЕРБ-Изгрев Емилия Савова и Лидия Иванова.

По повод 8 март от структурата на ПП ГЕРБ-Връбница поднесе кошници с цветя на учителите и възпитателите от района.

С цветя зарадваха дамите и представители на ГЕРБ-Студентски. Те пожелаха на жените да бъдат щастливи и обичани.

< Назад