12.04.2019

ГЕРБ регистрира в ЦИК листата си за европейските избори

ПП ГЕРБ първа регистрира листата си с кандидати за членове на Европейския парламент в ЦИК. Днес председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов внесоха в ЦИК всички необходими документи за регистрацията на кандидатите на ГЕРБ за евродепутати.
ПП ГЕРБ бе и първата политическа сила, която подаде документите си за регистрация в ЦИК, а на 7 април бе публикувано и решението, с което Комисията официално обяви, че приема без забележка документите на партията и с това процесът по регистрация бе завършен.
"Както и досега - ПП ГЕРБ е с няколко крачки пред политическите си опоненти и регистрацията ни преди всички останали е само едно от доказателствата. Изборът на кандидатите, изработването на платформата, определянето на основните послания и мобилизацията на структурите по места са процеси в ГЕРБ, които водят началото си още от края на миналата година. Вярвам, че ще успеем да запазим доброто темпо и на 26 май отново ще сме първи", коментира Цветанов.

< Назад