21.01.2020

ГЕРБ направи дарение в Деня на родилната помощ на МБАЛ - Пазарджик

ГЕРБ направи дарение в Деня на родилната помощ на МБАЛ – Пазарджик. На тържествения ритуал, посветен на празника, в лечебното заведение присъстваха народният представител Десислава Тодорова, областният секретар Гинче Караминова, общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Илиян Вулянов и общинските съветници Борис Димитров, Валентина Кайтазова, Малина Златева. Те бяха посрещнати от изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов и началника на родилно отделение   д-р Илиян Траянов.

По традиция в пазарджишката болница на днешния празник се изпълнява ритуалът "поливане". Общинската съветничка Валентина Кайтазова  бе поканена да стане орисница на новородено момиченце от частна болница „Хигия“ в Пазарджик. Тя дари детето с красива гривничка и с пожелание да расте здраво и щастливо.

ГЕРБ-Пазарджик изпрати поздравителен адрес до останалите частни болници. В него се казва: “Днес засвидетелстваме своето уважение към отговорността и достойнството  на Вашата професия. Поднасяме своето признание към Вашето призвание да бдите над новия човешки живот и посрещайки го първи, да дарявате радост и надежди на българските семейства. Бъдещето се ражда във Вашите благословени ръце!“

 

 

< Назад