25.02.2017

Георг Георгиев: Младите хора имат решаваща роля на изборите

Младежите отново имат своята решаваща роля на тези избори – има значително присъствие на млади хора в листите на ГЕРБ с кандидати за народни представители. Активността на младежите от ГЕРБ в кампанията е решаваща. Трябва да докажем, че може да се разчита на нас, за да оправдаем доверието, което ни се гласува от ръководството на ГЕРБ. Това каза председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев по време на откриването на Осмия зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в Сандански. Той обясни, че целта на младежката организация на ГЕРБ е да достигне до всеки млад човек в България. “На политическите академии, които провеждаме, всеки път присъстват нови представители на МГЕРБ от всички региони в страната. Вие сте посланиците на политиките на ГЕРБ”, заяви лидерът на МГЕРБ.

“Днес е нужно да мислим за България, да защитим достойнството на всеки един гражданин. Да запазим страната си стабилна и просперираща. Заедно можем да постигнем много.  Всеки от Вас е лицето на ГЕРБ”,   подчерта областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и кандидат за народен представител Даниела Савеклиева.

Кметът на Сандански Кирил Котев подчерта пред младежите от ГЕРБ, че управлението на Бойко Борисов е било изключително успешно и е допринесло за развитието на всички региони в страната. Той призова присъстващите да имат активна гражданска позиция.

Според Богдан Мирчев от фондация “Ханс Зайдел” МГЕРБ вече е солидна организация с 9-годишна история. По думите му, направеното в България с европейски средства е значително и страната ни трябва да следва европейския си път на развитие.

 

< Назад