22.03.2017

Генерал Попов поднесе цветя на паметника на братя Вазови

Цветя пред паметниците на братята генерали Георги и Владимир Вазови в Сопот поднесе водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов, кандидатите за народни представители Данка Люртова, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова и Силвия Хубенова и общинският ръководител на ГЕРБ Сопот и председател на ОбС в града Марияна Кацарова. Генерал Попов посети и къщата-музей в Сопот , в която през 1850 година e роден българският писател и поет Иван Вазов. Уредникът на музея разказа за периода известен в Сопотската история като „Страшното“,   когато през 1877 г. ,  в разгара на Руско-турската война, къщата е опожарена и от нея остава само стара икона на майката на Вазов - Съба Вазова. Домът на писателя е възстановен през 1935 г. по спомени на брат му генерал Георги Вазов, и сестра му Въла Фетваджиева.

„Има политици, които изпълняват обещанията си и такива, които само обещават красиви неща. Нека на 26-ти март си спомним при чие управление имаше  обезценен лев, фалирали банки, спрени европейски фондове и изпразнена хазна.  Не гласувайте единствено заради прекрасните и омайни думи, които чувате. Моето убеждение е, че единствено с бюлетина №11 ще запазим стабилна държавата ни и ще градим европейско бъдеще.“ Това заяви пред жителите на с. Иганово, с. Кърнаре и Сопот водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Данка Люртова, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова и Силвия Хубенова и общинският ръководител на ГЕРБ Сопот и председател на ОбС в града Марияна Кацарова. Кандидатът за народен представител Данка Люртова посочи, че до два месеца в с. Кърнаре ще има нова модерна детска площадка, като тази, която бе открита днес в с. Иганово. “Убедена съм, че ПП ГЕРБ е ще победи на 26-ти март, затова на 26-ти март гласувайте с бюлетина №11 за бъдещето на България“, призова Люртова.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова отправи молба към всеки един от присъстващите да убеди поне 11 човека да повярват на ГЕРБ. „Бюлетина №11 и партия ГЕРБ са единствената алтернатива за по-добър живот в България“, заключи Апостолова.

Кандидатът за народен представител д-р Катя Попова обясни, че корупцията в здравеопазването и източването на Здравната каса ще бъдат спрени с единна електронна здравна карта. „Гласувайте на 26-ти март с бюлетина №11 за убедителна победа на ГЕРБ“, обърна се към хората д-р Попова.

Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова посочи, че ГЕРБ е партията, която върши нещата честно и коректно. „Лесно е да се впуснеш по линията на популизма – всеки може да обещава 300 лева пенсия, но въпросът е откъде ще дойдат тези пари“, обяви тя визирайки обещания на опонентите си. „Всички пари, които сега останалите политически сили обещават да раздават, са спечелени от правителството на ГЕРБ“, отбеляза Силвия Хубенова.

< Назад