19.12.2018

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев посети гр. Видин

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев се срещна във Видин с представители на „Клуб на европейските ценности” към ПМГ „Екзарх Антим I”. Владимир Уручев и младежите разговаряха за предизвикателствата пред Европейския съюз – Брекзит, климатичните промени, мигрантската криза. Според Уручев Европа е най-доброто място за живеене в целия свят. „Европейският съюз е най-желаното място за живеене. Този натиск на мигранти  ще го има и за в бъдеще. Как да се справим с него така, че да съответства на човешките ценности, това е изключително важен въпрос, за който решенията ще взимате вие. Решенията за бъдещото на Европейския съюз, за промените, които смятате, че са необходими, са във вас”, категоричен бе евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

В рамките на своето посещение Владимир Уручев откри Международен коледен турнир по волейбол за кадетки.  В турнира  участваха отбори от гр. Зайчар, Сърбия, гр. Крайова, Румъния и волейболен клуб „Бдин-Вида“ - Видин. Спортната проява, която е част от Коледно-новогодишната програма на община Видин, се осъществи с подкрепата на Владимир Уручев.

Във Видин Уручев присъства и на откриването на пътуваща изложба, посветена на 140-годишнината от Учредителното събрание и Търновската конституция. „Има документи и събития в нашата история, които трябва отново да прочетем. Събития и постижения, с които можем да се гордеем, които трябва да надграждаме, за да вървим напред”, каза при откриването на изложбата евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

По традиция Владимир Уручев се срещна с представители на младежката организация на ГЕРБ-Видин.

< Назад