23.10.2019

Евродепутатът Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей Ковачев заяви във видеообръщение към пловдивчани категоричната си подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Община Пловдив Здравко Димитров. Ковачев сподели впечатленията си, че за последните 8 години при управлението на ГЕРБ Пловдив се е преобразил по удивителен начин и се е превърнал в модерен европейски град, който заслужено заема своето място сред останалите Европейски столици на културата.

„Убеден съм, че г-н Здравко Димитров има нужния потенциал и управленски опит да отговори на динамиката на развитието на града, да чуе вас, гражданите на Пловдив, за да се превърне той в още по-добър град за живеене", заяви в своето обръщение към пловдивчани д-р Андрей Ковачев. Той увери, че градът ще продължи да има директен достъп до европейските институции и европейската солидарност с цел реализация на още повече проекти за подобряване на инфраструктурата и градската среда, за икономика с висока добавена стойност, за младежки политики и култура, за по-чиста околна среда.

Ковачев, чийто род има корени в Пловдив, не допуска градът да няма дясно управление и призова гражданите да се обединят около кандидатите за кмет на община, кметове на райони и общински съветници от ГЕРБ, като заяви, че цялата политическа партия застава зад поетите към гражданите ангажименти и всички ще работят за тяхната реализация.

„Благодаря на Андрей Ковачев за подкрепата! Още повече, че тя идва от един човек силно свързан с Пловдив, който като член на Европейския парламент винаги е помагал и работил за града ни", заяви в отговор Здравко Димитров.

 

 

 

< Назад