10.07.2020

Евгения Алексиева: Президентската институция се е превърнала в разединител на нацията и използва всяка ситуация за популистки цели

Народният представител Евгения Алексиева, общинският съветник Ваня Тагарева,  районният ръководител на структурата Васил Станчева присъстваха на редовна среща на ГЕРБ-Панчарево. В нея се включиха кметове на кметства от ГЕРБ, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Евгения Алексиева обсъди актуалната политическа обстановка в страната. Тя добави, че структурата на ГЕРБ-Панчарево е обединена, активна и ще продължава да бъде близо до хората и да спомага за решаване на всеки един проблем. Според нея правителството на Бойко Борисов е доказало, че може да управлява страната сигурно и стабилно и това се вижда от предприетите социални и икономически мерки по време на кризата COVID-19, които са насочени към бизнеса и лицата останали без работа. Алексиева добави, че президентската институция се е превърнала в разединител на нацията и използва всяка ситуация за популистки цели. Тя изтъкна, че ГЕРБ води успешно страната ни по европейския път на развитие.

По време на срещата общинският съветник Ваня Тагарева сподели подробности за дейностите по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи".  Тя сподели, че проектът цели да намали емисиите на фини прахови частици от битово отопление. Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация до 20.08.2020 г.

 

 

 

 

< Назад