10.07.2016

Евгени Стоев към структурите на ГЕРБ в Стражица: Бъдете все така обединени

127 дами от град Стражица и населените места в общината членуват към момента в структурата на Жени ГЕРБ, стана ясно при провело се отчетно събрание. Това е 35 процента от общата численост на общинската организация на ГЕРБ в Стражица, чийто координатор инж. Борисова присъства на форума на дамите.

Гости на събранието бяха народният представител Евгени Стоев и великотърновският общински съветник и почетен председател на МГЕРБ в областта Деян Хаджийски.

През декември предстои да отбележим 10 години от учредяването на партия ГЕРБ, припомни пред дамите депутатът Стоев, като изрази увереност, че при тази годишнина ще са факт 11 изборни победи, реализирани от ГЕРБ. „Да не ходим на балотаж при предстоящия президентски вот е нашата цел“, заяви Евгени Стоев. Той благодари на областния клубен ръководител на ЖГЕРБ Таня Иванова и на общинския координатор инж. Детелина Борисова за всеотдайната работа. Народният представител призова структурите на ГЕРБ в Стражица да бъдат все така единни и обединени около легитимния си общински координатор инж. Борисова.

Постигнатите успехи при управлението на Детелина Борисова бяха изброени в представения по време на събранието отчет на дамите. През 2011 Борисова стана първата жена, избрана за кмет на Стражица. „В нейния мандат общината беше чиста, подредена и приветлива, развиваше се със завидни темпове, реализираха се редица проекти за подобряване условията на живот на всички жители“, се посочва в доклада, представен от общинския клубен ръководител на жените Таня Иванова.

Дамите бяха категорични, че макар на вота миналата есен ГЕРБ в Стражица да не успя да повтори успеха от 2011, те не губят мотивация да работят за обединяването си в общата кауза за победа на следващите местни избори.

< Назад