23.05.2019

Ева Майдел в с. Брестовица: В ЕП трябва да отидат хора, които знаят как се брани националният интерес и как се печелят битки

„Оптимист съм от това, което виждам при срещите си с хората, вярвам, че ще ни подкрепите и ще гласувате доверие на най-добрия, на най-подготвения отбор – този на ГЕРБ и СДС. С тези думи се обърна Младен Шишков към хората, събрали се на площада в село Брестовица, община Родопи. Той допълни, че е убеден в победата, защото хората след толкова много срещи по места са разбрали, че България в обединена Европа е правилният път. По думите му само заедно можем да направим държавата си просперираща и по - добро място за живот и работа. Шишков уточни, че ако Европейският съюз е силен и единен, това ще бъде от полза за България, защото само с парите от Европа може да бъде продължено започнатото от общините и държавата, както и да бъде повишен жизненият стандарт. Парите от европейските фондове  реално подобряват  живота на българите с инвестиции в инфраструктура, с подпомагане на малкия и среден бизнес, с привличането на чужди инвестиции, с модернизиране на образованието и здравеопазването, с инвестиции във ВиК сектора и опазването на околната среда.

От своя страна Ева Майдел подчерта, че в ЕП трябва да отидат хора, които знаят как се защитава българският интерес, как се печелят битки и как се дават предложения, зад които застават по-голяма част от европейските депутати. Майдел сподели, че добре познава проблемите и нуждите на българските предприемачи и нейна основна задача ще бъде да защитава интересите на бизнеса за повече възможности, за повече евросредства и за по -високи заплати и със съжаление подчерта, че в България все още има места, до които Европа не е стигнала и това трябва да се промени в следващия програмен период.

Ева Майдел бе категорична, че в България имаме потенциал да сме в челните места по иновации и технологии в ЕС, а именно те създават нови производства и работни места  Тя уточни, че отборът на ГЕРБ и СДС си поставя високи цели, които обаче могат да бъдат постигнати само с подкрепата на българските граждани и с активното им гласуване на 26 май. „Вотът за евроизборите е много важен, защото от него зависи не само бъдещето на България, а развитието на ЕС занапред, каза Майдел  и призова присъстващите: Гласувайте с номер 12 в бюлетината за стабилността на страната ни и за обединена и сигурна Европа!“.

На срещата в Брестовица присъстваха също народният представител Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община „Родопи“ Пламен Спасов, областните ръководители на МГЕРБ Владимир Пильов и на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, кметът на Брестовица Любен Радев, общински съветници от ГЕРБ, членове симпатизанти и жители на Брестовица.

< Назад