19.02.2017

Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ в Пазарджик: Надявам се на честна игра

Водачът на листата на ПП ГЕРБ в 13-и многомандатен избирателен район в Пазарджик Екатерина Захариева и областният координатор Найден Шопов  регистрираха листата с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия. След регистрацията на листата Екатерина Захариева каза пред медиите : „Очакванията ми за предизборната кампания за честна игра. Надявам се  да няма много силно популистко говорене, защото това, с което се гордеем е, че в програмата на ГЕРБ не включваме обещания, които не можем да изпълним“. Тя допълни, че ГЕРБ както винаги ще бъде първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори и че ще заложи на открита, близка до хората кампания. „Аз съм израснала в този град, тук съм получила средното си образование в езикова гимназия „Бертолт Брехт“ и имам много приятели. ГЕРБ ще има три мандата в Област Пазарджик, но ние ще работим и за повече. Надявам се да допринесем за благоприятна бизнес среда, която да създаде повече работни места“, изтъкна още Екатерина Захариева.

Листата на ГЕРБ в 13 МИР е съставена от 18 личности. Това са  доказани професионалисти, ползващи се с авторитет в обществото. Сред тях има инженери, икономисти, педагози и предприемачи от Пазарджик, Брацигово, Велинград, Пещера, Стрелча и Панагюрище.

След регистрацията на листата Екатерина Захариева участва в поклонението по повод 144 години от гибелта  на  Васил Левски. Тя, заедно  членове  от листата и представители на МГЕРБ с минута мълчание и падане на колене почетоха неговата памет и поднесоха венци и цветя пред паметника на Апостола в центъра на Пазарджик.

 

< Назад