01.06.2019

Детски празник организира народният представител Иван Миховски в с. Орешак

За поредна година народният представител от ГЕРБ Иван Миховски организира детски празник по повод Деня на детето 1 юни. И тази година домакини на малчуганите от област Ловеч бе Националното изложение на художествените занаяти в троянското село Орешак, партньор на събитието.

Над 150 деца и техните родители изпълниха Палата № 4 в очакване на валежно време, но дъжд не заваля и така празникът се пренеса и по поляните в изложението.

Традиционните за всеки празник цветни балони само подсказваха, че забавлението върви с пълна сила. Професионални аниматори се погрижиха за интересни, забавни и смислени игри на децата, добро настроение и за техните родители, с много музика, танци, гатанки, игри, много награди.

Най-важното нещо за един празник е тортата, а единственото по-хубаво от тортата са две торти, две огромни торти, осигурени от Миховски, очакваха гостите на празника. В края на купона всеки се почерпи.

След празника родители споделиха, че са прекарали един прекрасен ден сред красотата на много творби и произведения на изкуството, подредени в залите на Националното изложения, а децата на воля са празнували Деня на детето.

 

 

< Назад