21.10.2019

Десислава Иванова, кандидат за нов кметски мандат в с. Капитановци: Свършихме много работа, готови сме да продължим

На тази среща няма да ви агитирам да гласувате за нас. Ако за изминалите години ние с Огнян Ценков не сме спечелили доверието ви, няма как да го спечелим в една среща. Днес искам да благодаря на всички, които са в тази зала - на политическа партия ГЕРБ, която преди 3 години подкрепи моята кандидатура за кмет. На Огнян Ценков - за това, че бях и се чувствам част от неговия екип. На Албена Георгиева, защото винаги срещам разбирането ѝ. На вас, моите съселяни, защото заедно извървяхме тези 3 години. Поех кметство Капитановци след дългогодишното управление на един много силен и достоен човек – Владимир Аристотелов. Страхувах се, че няма да мога да бъда кметът, който беше той. Но имах вашата подкрепа и днес мога спокойно да заявя на всички – справихме се. Кметът на едно село трябва да може и да знае всичко – той е 112, пожарна, полиция, ВиК…Днес имаме новоасфалтирани улици, детска площадка, ремонтирана зала на читалището, кътове за отдих. Никой няма право да каже, че в село Капитановци не сме работили, най-малко пък хора, които стъпват тук веднъж на 4 години. Работихме, работим и знаете, че ще продължим. Това каза пред своите съселяни кандидатът за кмет на село Капитановци от ПП ГЕРБ Десислава Иванова.

„Ето тава са младите хора в екипа на ГЕРБ Видин. Не е  необходимо ние да говорим за тях, за тях говори работата им. Десислава Иванова беше най-младият кмет на кметство в община Видин през изтичащия мандат и мога да заявя, че бе сред най-дейните, най-енергичните, най-работещите. И категорично - най-усмихнатата. Капитановци е моето родно село и е разбираемо, че за мен това е най-красивото село в община Видин. Интересното е, че 4 години опоненти се опитват да ме уязвят с това. Заявявал съм и заявявам – аз се гордея с Капитановци и ви благодаря, че тук се чувствам у дома си. Десислава е права – бяхме истински работещ екип. Резултатите в село Капитановци са видими. Вашият кмет не престана да иска, да търси съдействие, да настоява, да участва лично във всичко добро, което се случи тук. Общите усилия са гарант за успех във всяко начинание. Листата ни с кандидати за общински съветници е съставена от професионалисти, които всички вие познавате. Заедно с мен тук са част от тях – Венци Пасков, Анна Маринова, Янита Каменова, д-р Емил Мушанов, Стефан Ванчев, Калин Каменов и Иван Цолов. Много важно е, кой ще влезе в Общинския съвет. Защото през изминалите 4 години, съветници – неизменна част от статуквото, не просто не участваха, а пречеха на работата ни. Не бива да допускаме това. Трябва да увеличим скоростта, за да бъдат Видин и населените места в общината зеленият, чист и благоустроен дом, който видинските граждани заслужават”, каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Жителите на село Капитановци заявиха категоричната си подкрепа за кандидатите на ПП ГЕРБ. „Защото ви познаваме, вие сте едни от нас. Защото не се сещате за нас само предизборно. Защото и тази вечер не чухме от вас 25 пъти думата „обещаваме”. Чухме думата „работа”. А хората на село знаят, че всичко се постига с работа”, категорични бяха присъстващите на срещата.

 

< Назад